+46 70 493 17 11

Gruppträning

Delad glädje är dubbel glädje

Fördelarna med att boka in sig i en träningsgrupp är många. Att träna tillsammans med andra är kul, effektivt och energi-givande.

Du får hjälp med motivationen under klassen, både från mig som instruktör som peppar, men även energin från de andra deltagarna bidrar till en härlig känsla, särskilt då du lär känna de andra deltagarna snabbt som ingår i gruppen.

Om du har svårt att träna regelbundet, kan det även hjälpa dig att ingå i en träningsgrupp och ha en specifik tid att passa varje vecka. Om du kan träna när som helst är risken stor att träningen inte alls blir av utan skjuts upp till en annan dag. Det finns många olika former av gruppträning. Vid kontakt kan du få hjälp med att hitta den form som kan passa just dig och/eller ditt företag bäst!

Gruppträning är för alla! Nivån på deltagarna är allt från helt nybörjare till mer avancerad

     
     
     
     
     
     
     
HT 2023 Endast BodyBalance

Måndagar kl 19.50 och Lördagar kl 09.00

BODYBALANCE

Ett mycket skönt pass med fokus på andning, smidighetsträning och nedvarvning, men tuffare än vad man kanske tror. Riktigt bra träning för bål (mage/rygg) och ben i ett behagligt tempo där man hinner anpassa till sin egen träningsnivå och komma vidare därifrån.


CIRKELMIX

Olika träningsupplägg varje gång.
Både Kondition och styrka. Effektiv och social träning!! 🙂 Vi är inne i gruppträningssalen eller utomhus beroende på väder och årstid.


CIRKELMIX/45

45 min lunchpass
Olika träningsupplägg varje gång.
Både Kondition och styrka. Effektiv och social träning!! 🙂
Vi är inne i gruppträningssalen eller utomhus beroende på väder och årstid.


MAMMA/BABY GRUPPER

Tillsammans med ditt barn får du träna kondition, styrka, stabilitet och rörlighet för att komma i form efter graviditeten och förlossningen.

Kom och träna på DIN nivå. träningen anpassas efter dig där du är och tar dig vidare därifrån. Barnen och den sociala gemenskapen är här lika viktig som träningen.

Du kan även boka Personlig träning eller boka ihop med någon/några ”mamma-kompisar” Mejla tessan@halsafranmig.se


ZUMBA

Du behöver INTE vara orolig att du inte skall hänga med i koreografin, för mig är det alltid viktigare att vi har kul tillsammans så jag fokuserar på, när jag sätter ihop koreografin till Zumbapassen, att det inte skall vara för svårt för nya deltagare samt riktigt svängiga låtar som gör att det rycker i danskroppen på oss alla 


BOX

Vi använder oss av Boxhandskar och stora o små mitzar (kuddar) samt jobbar hela passet i par (du kan komma själv – här finns kompisar så det räcker 🙂 ). Härlig konditions,- styrke,- samt avstressande träning!